+38 (068) 69 65 060
Меню
Лазерна епіляція з Mediostar Next PRO

Лазерна епіляція з Mediostar Next PRO

13 квітня 2019
ПОДІЛИТИСЬ



Зовсім скоро стартує пляжний сезон, тому кожен хоче виглядати красивим та доглянутим. Але волосся в небажаних ділянках (обличчя, живіт, ноги, зона бікіні) може значно спотворити образ людини.


Якщо звичайне гоління, шугаринг та воскова епіляція не задовольняють Вас результатом, то варто спробувати новітню безболісну процедуру - лазерну епіляцію з Mediostar Next PRO.


Види лазерної епіляції

Небажане волосся може з’явитись у будь-якому місці. Тому важливо знати, як з ним боротись ефективно та швидко:


  • Лазерна епіляція обличчя. Поява зайвого волосся на обличчі зазвичай пов’язана з гормональними змінами. Видалити небажані волоски допомагає метод фототермолізу, коли меланін поглинає лазерний промінь.
  • Лазерна епіляція рук. Якщо світле волосся на руках переважно не створює дискомфорту, то темне волосся доводиться маскувати або ж видаляти. Лазерний промінь руйнує волосяну цибулину, таким чином призупиняючи ріст волосся.
  • Лазерна епіляція живота та спини. Дуже часто до цього виду лазерної епіляції вдаються чоловіки, які прагнуть прибрати надмірну волосистість на спині та животі. Лазерна технологія робить таку процедуру менш болісною.
  • Лазерна епіляція зони бікіні. Інтимні зони найбільш чутливі, тому звичайні процедури (шугаринг та воскова епіляція) можуть викликати сильне подразнення та пошкодження.
  • Лазерна епіляція ніг. Уже через кілька тижнів волосся стає м’якшим, а ефект від процедури - більш помітним та довготривалим.


Суть процедури

Діодний лазер відразу подає двохвильовий імпульс (810 нм + 940 нм), що робить епіляцію більш ефективною. Ці імпульси руйнують волосяні фолікули, розташовані на різній глибині в дермі, не зачіпаючи інші суміжні структури шкіри. Це дає змогу працювати зі шкірою будь-якого фототипу (І-VI).


Для лазерної епіляції використовують діодний лазер Mediostar Next PRO, який дає змогу проводити епіляцію в будь-яку пору року та навіть на засмаглій шкірі. Технологія “TAPER” спрямована на те, щоб енергію лазерного випромінювання рівномірно розподілити по зоні впливу. Квадратна форма променя виключає появу «мертвих зон» при обробленні середніх та великих ділянок шкіри.


А завдяки режиму роботи “SmoothPulse” процедура стала швидкою та безболісною. Ця система забезпечує високоефективне попереднє охолодження епідермісу, захищаючи його від опіків. Система враховує фототип шкіри та подає холодне повітря, враховуючи індивідуальні особливості клієнта.


Протипоказання до процедури:

Спеціалісти студії краси та здоров’я Тетяни Луцик обов’язково підберуть для Вас альтернативну процедуру, якщо у Вас є певні протипоказання до цієї процедури:

  • вагітність та лактація;
  • онкологічні захворювання;
  • цукровий діабет;
  • шкірні хвороби в стадії загострення (герпес, псоріаз, екзема).


Також фахівці не рекомендують епілювати варикозні ділянки шкіри та ті ділянки, де є родимки.


Підготовка до процедури

Фахівці радять за 2 тижні до процедури відмовитись від шугарингу та воскової епіляції. Також не рекомендують засмагати, використовувати спиртовмісні засоби для догляду за шкірою та проводити хімічні пілінги.


За 5-7 годин до процедури потрібно ретельно поголити ділянку, на якій будуть проводити процедуру. Якщо потрібно позбутися від світлого волосся, то необхідну ділянку слід голити тричі на тиждень.


Відновлення після процедури

Після лазерної епіляції може виникнути незначне почервоніння, яке не супроводжується болем. Зазвичай воно проходить за 2-3 години. Близько 2-х тижнів не можна засмагати, оскільки шкіра стає дуже чутливою до сонячних променів. У сонячну погоду на епільовані ділянки необхідно наносити сонцезахисний крем зі ступенем захисту 50 SPF. Також 3-4 дні не варто використовувати скраби, проводити пілінги, приймати гарячу ванну чи відвідувати лазню.


Ефект від процедури

Уже після першої процедури ефект буде помітним:


  • зникне вросле волосся;
  • зникне від 20% до 40% волосяних фолікулів, які перебувають в активній фазі росту на момент проведення процедури;
  • зникне подразнення та чорні цятки, які зазвичай залишаються після гоління;
  • шкіра стане більш гладкою та рівномірною.


Курс видалення небажаного волосся має різну тривалість і залежить від індивідуальних особливостей організму. У середньому він триває від 4-х до 8-ми сеансів. Інтервал між 1-ою та 2-ою процедурою складає 1 місяць.


Після повного курсу лазерної епіляції Вам вдасться позбутись від 80% небажаного волосся. Щоб підтримувати такий ефект, процедуру потрібно буде повторювати 1-2 рази на рік.


Отже, лазерна епіляція з Mediostar Next PRO - це чудовий спосіб провести безболісну епіляцію будь-якої зони, омолодити та відновити шкіру, покращити її структуру, позбутись від акне та зменшити невеликі зморшки. Якщо звичайне гоління, шугаринг та воскова епіляція не приносять Вам бажаного результату, то лазерна епіляція з Mediostar PRO допоможе позбавитись від надокучливого волосся надовго!