+38 (068) 69 65 060
Меню
10 вагомих переваг шугарінгу

10 вагомих переваг шугарінгу

21 березня 2019
ПОДІЛИТИСЬ



Небажане волосся… Скільки з ним виникає проблем та як важко, часом, буває його позбутись.


Традиційне гоління подразнює шкіру, а повторне використання бритви спричиняє запальні процеси. Воскова депіляція може викликати опіки й травмувати дерму. А от лазерна епіляція, хоч і ефективно видаляє зайве волосся, але протипоказана в період вагітності. 


10 вагомих переваг шугарінгу-_1


Основні переваги шугарингу


  1. Взагалі не вростають волоски. При нагріванні цукрова паста стає дуже пластичною та проникає до самої волосяної цибулини, обволікаючи стрижень. При видаленні волосина виходить зі шкіри повністю, не обламуючись нижче рівня шкіри. Тому при повторному відростанні волосся не виникають запальні процеси.
  2. Безпека. Шкіра по-різному сприймає нагрітий віск та розігріту цукрову пасту. Під час шугарингу не травмуються судини, бо на них не здійснюють термічний вплив. Тому не з’являються судинні зірочки, синці після процедури.
  3. Не розтягується шкіра. Карамель при шугарингу знімають із поверхні невеликими фрагментами. Це запобігає розтягненню шкіри, деформації та виникненню стріїв (рубців зі сполучної тканини) на тонкій та делікатній ділянці (зона бікіні, підпахвинні ямки).
  4. Можливість застосовувати на ранніх стадіях варикозу. Шугаринг — один із найделікатніших способів видалення небажаного волосся з тіла та обличчя чоловіків і жінок. А от при наявності великих судинних сіточок чи варикозних вузлів краще відмовитись від нього, підібравши ще безпечнішу альтернативу.
  5. Чистота. Карамель варять із цукру та води. Тому залишки пасти швидко та зручно усувають після маніпуляції звичайними вологими серветками. Клієнт не відчуває липкості, до поверхні нічого не пристає, тому можна одягати звичний одяг.
  6. З кожним разом волоски стають все тоншими. На відміну від гоління чи кремів-депіляторів шугаринг сповільнює ріст. Завдяки активним компонентам (наприклад, лимонній кислоті) відбувається пригнічення фолікулів. Тому з кожним разом інтервал між процедурами стає довшим.
  7. Не спричиняє набряків. Ті, хто хоча б один раз проходили процедуру видалення волосся воском, знають наскільки довго червоною, набряклою та болісною є шкіра в зоні маніпуляції. Після шугарингу гіперемія проходить максимум за 20 хвилин у найчутливіших ділянках.
  8. Універсальність. Шугаринг підходить для видалення волосся на обличчі, у зоні бікіні, підпахвинних складках, на ногах, руках, спині та грудях у чоловіків. На якість процедури не впливає густота волосся, його колір та довжина, чого не скажеш навіть про лазерне видалення.
  9. Гіпоалергенність. Карамель для шугарингу готують із натуральних компонентів. Тому ризик виникнення алергій, подразнень практично нульовий. Це особливо порадує тих, у кого чутлива шкіра й кому не підходить ні гоління, ні використання кремів-депіляторів.
  10. Швидкість. Видалення волосся на ногах займає від сили 30 хвилин, у зоні бікіні — до 20 хвилин. Після цього Ви мінімум три тижні насолоджуєтесь гладенькою шкірою без небажаного волосся.


Отже, шугаринг — процедура, яка має мінімум протипоказань. Якщо Ви бажаєте ефективно та швидко позбутись від небажаного волосся, записуйтесь на процедуру професійного шугарингу в нашій Студії!