+38 (068) 69 65 060
Меню
7 причин вибрати комбіновану чистку обличчя

7 причин вибрати комбіновану чистку обличчя

12 березня 2019
ПОДІЛИТИСЬ


Перед приходом весни особливо хочеться причепуритися. Виглядати молодшою, красивою та сяючою. Для цього потрібно очистити шкіру обличчя від усього бруду, який накопичився за зиму. Тому косметологи Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик радять записатися на комбіновану чистку. Тим більше сучасна процедура гарантує:


Краще нанесення макіяжу.

 Так-так, макіяжу. Після зняття ороговілих частинок шкіри, прибирання скупчення мертвих клітин пудра перестане підкреслювати всі недоліки та ділянки, які злущуються. А тональний крем нарешті почне покривати поверхню рівним шаром, як обіцяли у рекламі.


Омолодження.

 Додатково окрім видалення сальних пробок та чорних цяток, ультразвук масажує шкіру, покращує кровообіг, стимулює синтез еластину та колагену. Відразу покращується тонус обличчя, шкіра стає пружною, а дрібні мімічні зморшки розгладжуються. Особливо ефект помітний у клієнток старших 25 років.


Делікатну чистку.

 Поєднання апаратної та ручної процедури вважається більш атравматичним. Його використовують для приведення личка до ладу людям із низьким больовим порогом. Дискомфортних відчуттів мінімум, а користі та ефекту — максимум.


Чисту шкіру для чоловік та жінок.

 Процедура комбінованої чистки обличчя є універсальною для клієнтів будь-якого віку й статі. Чоловікам вона дозволить позбутися подразнень після гоління та нормалізувати секрецію сальних залоз.


Відсутність чорних цяток.

 “Просянок” у власників чутливої шкіри. Мануальна чистка обличчя може стати справжнім випробуванням для чутливої шкіри. На ній довше тримаються сліди від видалених сальних пробок та комедонів. Але якщо підключити ультразвук, то ситуація покращиться. Мікровібрації заспокоюють шкіру і виштовхують секрет сальних залоз на поверхню без травмування.


Сяючий вигляд для клієнтів після 35 років.

 Проблемна шкіра із розширеними порами буває не лише у підлітків. Часто навіть після 35 років у Т-зоні (підборіддя, перенісся, лоб) є велика кількість чорних цяток, сальних пробок, запалених розширених пор. Інші зони навпаки, мають нормальний тип шкіри із першими ознаками старіння (дрібними мімічними зморшками). Якраз для таких клієнтів ідеальною є комбінована чистка. Коли ультразвук вібраціями очищує та масажує, а косметолог вручну в певних ділянках видаляє проблеми.


Найкращу підготовку до подальших процедур.

 Наприклад, часто власники проблемної шкіри мають гіперпігментацію на обличчі, сліди постакне синього, червоного чи фіолетового кольору. Систематичне знімання ороговілого епітелію ультразвуком, якісне видалення сальних пробок у поєднанні із пілінгами перетворить вас на Білосніжку. Головне дотримуватись усіх вимог косметологів та систематично відвідувати процедуру.


Дерматологи кажуть, що навіть найкращий гель для вмивання чи міцелярна вода не видаляють повністю косметику зі шкіри. Тож побалуйте себе ідеальним очищенням та омолодженням, записавшись на процедуру комбінованої чистки.