+38 (068) 69 65 060
Меню
Як доглядати за шкірою під час відпустки?

Як доглядати за шкірою під час відпустки?

7 червня 2019
ПОДІЛИТИСЬ

Ми віримо в те, що кожен з Вас уже придбав квитки для літньої відпустки. Але важливо пам’ятати, що під час літніх канікул шкіра потребує особливого догляду. Літо - чудова пора моря та пляжу, але спекотне сонечко часто приносить нам дискомфорт, і тоді ми починаємо шукати народні методи, як зняти опіки, питаємо порад у подруг та рідних. Але що ж насправді відбувається з нашою шкірою?


Завдяки сонцю наш організм виробляє вітамін D, який необхідний організму задля успішного функціонування впродовж усього року, але багато жінок на активному сонці починає страждає від пігментації.


Сонце - це не єдиний фактор, який впливає на неї. Генетика, етнічна приналежність, гормональні зміни, порушення обміну речовин, а також неякісна косметика можуть впливати на появу темних плямок на тілі.

Домашній догляд

При пігментації для домашнього догляду найкраще підійде серія Biologique (Франція). Креми для тіла, створені на основі ефірних олій, кисневих та біорослинних комплексів, відновлюють, зволожують та омолоджують шкіру, відбілюють пігментні плями. А спеціальні масла для тіла (які можна використовувати в комплексі з кремами) створюють на шкірі спеціальну захисну плівку, забезпечуючи рівну та стійку засмагу. Окрім того, більшість препаратів має виражену антисептичну та протизапальну дії.


Ще одна лінійка для домашнього користування - IS Clinical (США). Креми та сироватки ефективно відбілюють шкіру, активуючи 5 механізмів боротьби з пігментацією: блокування зв’язку між меланоцитами (клітини, що виробляють меланін) й кератиноцитами (основні клітини епідермісу), зменшення вироблення меланіну, пригнічення тирозиназу (каталізатор, за допомогою якою окиснюється меланін), сприяння відлущенню ороговілого шару шкіри, зменшення запалення й забезпечення антиоксидантного захисту. Також бренд пропонує надійні сонцезахисні креми.


Третій хороший варіант - серія Forlled (Японія). Креми для тіла створені на основі олігопептиду-1, який підвищує опірність клітин до гіпоксії, знижує вплив токсинів, покращує обмін речовин у тканинах, оптимізує процеси відновлення шкіри та її еластичності.


Салонні процедури

Серед салонних процедур з цією проблемою найкраще впорається PRX-T33 (безін’єкційна біоревіталізація), карбоновий пілінг, ENDORET PRGF (плазмотерапія) та мезотерапія.


PRX-T33 дає змогу впливати лише на пошкоджені ділянки шкіри. В основі препарату - суміш декількох активних компонентів та трихлороцтової кислоти. Її можна наносити на будь-яку ділянку тіла (особливо, на пігментні плями).


Карбоновий пілінг передбачає нанесення наногелю, який готує шкіру до лазерного впливу. Після видалення ороговілих клітин шкіри за допомогою лазера прогрівають глибокі шари дерми, що сприяє утворенню колагену та регенерації шкіри.


За допомогою методики ENDORET PRGF можна відокремлювати, концентрувати та отримувати фактори росту - протеїни, які присутні в нас у крові та відповідають за природне відновлення тканин.


Декілька додаткових порад стосовно догляду за шкірою


  • Обов'язково беріть із собою у відпустку всі доглядові засоби, які Ви використовуєте вдома + сироватку з гіалуроновою кислотою.
  • Повернувшись з пляжу, обов'язково змийте солону воду, тоді нанесіть сироватку, і тільки потім - крем.
  • Та ж ситуація з доглядом за тілом, не забувайте про креми, які відновлюють шкіру.
  • Корисна порада - перед від'їздом придбайте невеличкі баночки або контейнери, щоб не везти всі доглядові засоби в повному об'ємі. Це стосується будь-яких засобів - для обличчя, тіла, волосся.