+38 (068) 69 65 060
Меню
Як обрати форму губ?

Як обрати форму губ?

25 червня 2019
ПОДІЛИТИСЬ


Анджеліні Джолі личить, але не Вам. Не хотілось би почути таку фразу, правда ж? Коротка пам’ятка для тих, хто планує збільшити губи або провести їх корекцію: не завжди та форма губ, яку Ви обрали на картинці, підійде саме Вам, навіть якщо “взірець” дуже красивий.


Товщина наших губ залежить від кількості пухкої сполучної тканини, а форма - від генетичних особливостей та кругових м’язів рота. Саме тому завжди необхідно тверезо оцінювати ситуацію та прислухатись до порад косметолога, адже губи в поєднанні з мімікою формують вираз нашого обличчя. А успіх проведеної процедури залежить від того, наскільки природним вийшов результат. Якщо з першого погляду ніхто не здогадується, що Ви збільшили губи - значить косметолог зробив усе правильно. Але якщо результат Вас не втішив, не хвилюйтесь, збільшення губ - процедура зворотна.


У косметології виділяють кілька природних візуальних дефектів, пов’язаних з губами: дуже великі губи (макрохейлія), дуже маленькі губи (мікрохейлія), проблема запалих губ (опістохейлія), асиметрія. Зазвичай, корекція цих проблем не складає труднощів.


7 видів губ: який обрати?

Косметологи розрізняють 7 типів губ залежно від співвідношення між верхньою та нижньою губою, припіднятості куточків, об’єму та пишності.


1. Класичні губи, або вигляд Венери. 

Це ідеальна форма губ. Куточки розташовані на одній лінії, на верхній губі по центру розташована виїмка, високі точки якої знаходяться на рівні борозенок і симетричні найнижчим точкам. Ширина верхньої губи відповідає ширині нижньої. Вуста мають чіткий, ідеальний контур.

Як обрати форму губ?-_1

2. Рубінові вуста. 

Їх особливість - у надзвичайній пишності та об’ємності. Під час такої корекції косметолог надає максимального об’єму верхній та нижній губі. Підійде цей тип тільки тим жінкам, у кого велика відстань від основи носа до підборіддя. Тут спеціаліст використовує комплексний підхід: спершу вводить філер у глибокі шари, а потім використовує лінійно-ретроградну техніку, яка дає змоги рівномірно заповнювати простір препаратом.

Як обрати форму губ?-_2

3. Купідон, або дуга Купідона.

 Це поєднання чіткої лінії верхньої губи з чітким поглибленням посередині. При такому підході спеціаліст робить акцент на дугу Купідона.

Як обрати форму губ?-_3

4. Перлинні губи. 

Акцент на нижній губі. Також підкреслено контур. Тому такі губи виглядають ніжно та чуттєво.

Як обрати форму губ?-_4

5. Французькі вуста. 

Найпопулярніша форма серед українських красунь. Завдання контурингу шляхом максимального наближення до натуральної “припухлості” верхньої губи, надати чуттєвості образу. Клієнт отримує губки “бантиком”. Спеціаліст не зачіпає куточки губ, а проробляє лише центральну частину.

Як обрати форму губ?-_5

6. Ангельські губи. 

Щаслива власниця цього типу - Анджеліна Джолі. Ця форма нагадує ангельські крила. Під час корекції, роблять більш чіткими бічні межі верхньої губи. Підходить для пацієнтів з об'ємною центральною частиною верхньої губи та звуженими по боках. Спеціаліст використовує лінійну технологію з рівномірним заповненням контурів. Філери вводять невеликими порціями вздовж червоної облямівки. 

Як обрати форму губ?-_6

7. Мона Ліза.

Основне завдання корекції - надати легкої припухлості та підняти куточки рота. У цьому випадку препарат вводять віялоподібним способом в жировий прошарок під нижньою губою.

Як обрати форму губ?-_7


Якщо бажаєте отримати чудові та спокусливі губки та підкреслити красу свого обличчя, то записуйтесь на процедуру збільшення губ!