+38 (068) 69 65 060
Меню
Як позбутися розтяжок?

Як позбутися розтяжок?

29 червня 2020
ПОДІЛИТИСЬ
На сьогодні досить актуальним залишається питання розтяжок на тілі. Більшою мірою це цікавить прекрасну частину людства - жінок. Адже самосприйняття та зовнішній вигляд напряму пов‘язані з психологічним здоров‘ям. Розтяжки - це так звані рубці на шкірі, розриви дерми, які виникають внаслідок різних ендогенних причин.

Вагітність, різка втрата чи навпаки набір маси тіла, гормональні зміни пубертатного віку, вживання гормональних препаратів можуть бути чинниками появи розтяжок на руках, розтяжок на сідницях та стегнах, розтяжок на шкірі загалом. Також важливо пам‘ятати такий немало важливий фактор як генетика. У кого шкіра більш збагачена колагеном та значно витриваліша до змін - розтяжки можуть не турбувати. 

Єдиної таблетки, яка б розв'язала питання розтяжок на жаль не існує. Теорії про те, що нанесення на ділянки шкіри, які мають розтяжки оливкової олії та постійне скрабування шкіри кавовою гущею не виправдовують себе. Тому тут необхідний комплексний підхід до проблеми.

Розтяжки на бедрах, розтяжки на сідницях, та й загалом на цілому тілі можна попередити застосовуючи на постійній основі під контролем лікаря - косметолога пілінгів та кремів, які призначені саме для боротьби з появою розтяжок на тілі. Самостійне застосування саморобних чи не ефективних засобів в кращому випадку не дасть ніякого ефекту, а у гіршому - залишить неприємні наслідки на тілі у вигляді дерматитів чи опіку.

Щодо масажу, який можна робити для попередження розтяжок, то у цьому є сенс, адже стимуляція масажем від розтяжок кровообігу та лімфообігу збагачує шкіру корисними мікроелементами, стимулюючи покращене функціонування шкіри. 

Як позбутися розтяжок на грудях?

Для жінок важливим є естетичний вигляд такої особливої ділянки тіла, як груди. Грудне вигодовування чи неправильно підібрана білизна, є ще одними з факторів, які можуть сприяти виникненню розтяжок на грудях. Враховуючи анатомічні особливості грудей та фізіологію, лікування розтяжок у цих ділянках потребує особливо делікатного способу.

Одним з найпростіших методів є хірургічна операція, а до менш радикального способу можна віднести догляд на постійній основі. Догляд містить в собі використання кремів та якісної спідньої білизни. Постійне зволоження шкіри та підтримання грудей зумовить попередження птозу, і як наслідок уникнення перерозтягнення шкіри та утворення розтяжок на грудях.

Як позбутися старих розтяжок?

За давністю розтяжки на тілі поділяють на ранні та пізні. Ранні розтяжки мають шанс зникнути самостійно, якщо вчасно звернутися до лікаря. Вони мають вигляд рожевих стрій, можуть супроводжуватись свербежем, розташовуючись на бедрах, сідницях, животі, ногах. Зі старими розтяжками боротись є більш складно.

Старі розтяжки на тілі мають вигляд білих смуг, є рубцями дерми. Самостійно їх позбутись є неможливо ні кремами ні пілінгом. З ними у боротьбу потрібно застосовувати важку артилерію, а саме - апаратні методики. І, звичайно, в комплексі зі зовнішніми середники - креми, гелі.

З цим питанням допоможе лікар - косметолог, який старанно підбере спосіб усунення розтяжок та засоби зовнішнього застосування для більшого ефекту від процедури. 

Як позбутися розтяжок?-_1

Профілактика розтяжок на тілі.

Профілактика розтяжок - це досить широке питання. Адже у нього входить велика робота як лікаря так і пацієнта. Робота пацієнта полягає у старанному, щоденному дотриманні правил здорового способу життя. А саме:

  • вживання достатньої кількості рідини на добу;
  • правильне харчування, з необхідною для організму кількістю нутрієнтів, вітамінів, а саме вітаміну E.
  • постійне зволоження шкіри не лише обличчя, а й тіла;
  • фізичні навантаження для покращення кровообігу;
  • робота з косметологом, який вчасно попередить виникнення розтяжок на тілі.
  • Щодо профілактичного прийому колагену, то це сумнівна історія. Адже поки колаген розпочне свою дію на шкіру, пройде багато часу та багато пігулок з колагеном. Тому його у профілактику не завжди потрібно включати. 


Що ми пропонуємо:

А тепер найважливіше! Існує методика, яка дозволяє максимально ефективно та не так радикально і болісно як хірургічний метод боротися з розтяжками на тілі. Це апаратна корекція ICOONE. Безболісний та неінвазивний метод у боротьбі не лише з розтяжками на ногах, стегнах, сідницях, всьому тілі, але і з лишніми об‘ємами. Під час корекції за допомогою апарата ICOONE можна не лише зменшити сантиметри в об‘ємі й покращити стан шкіри, але і зовнішній вигляд у цілому.