+38 (068) 69 65 060
Меню
Як зміцнити волосся?

Як зміцнити волосся?

31 травня 2019
ПОДІЛИТИСЬ



Зазвичай з надмірним випаданням волосся жінки стикаються в осінньо-зимовий період. Але й навесні та влітку наше волосся потребує особливого догляду, адже перші тепличні овочі та фрукти не в змозі відновити мінерально-вітамінний баланс організму, порушений узимку.

Що ж робити, коли волосся почало випадати?

Намагаючись зміцнити волосся, чимало жінок йде перевіреним, але не ефективним шляхом, купуючи в магазині шампуні з позначкою “для зміцнення та відновлення волосся”. Але не всі магазинні засоби для догляду, ціна яких коливається в межах 50-150 грн, здатні впоратись із проблемою. По-перше, основу шампуню становить детергент, поверхнево-активна речовина, яка відповідає за спінювання суміші при контакті з водою. По-друге, шампунь контактує зі шкірою голови 2-3 хвилини, тому навіть якщо він і буде насичений вітамінами та мікроелементами, вони просто не встигнуть потрапити в глибокі шари шкіри.


Саме тому зміцнювати та відновлювати волосся слід у професійного трихолога, підтримуючи результат комплексом вітамінів та домашніми масками.

Які салонні процедури допомагають подолати випадання волосся?

Провівши детальний огляд пацієнта та отримавши результати додаткових аналізів, трихолог може призначити дві процедури - мезотерапію чи плазмоліфтинг.


Мезотерапія

Стимулює обмінні процеси, запускає регенерацію волосяних фолікулів, покращує кровообіг та лімфообіг, відновлює ріст волосся. Спеціаліст підбирає індивідуальний мезококтейль (суміш медичних препаратів та трав’яних добавок), які вводить під шкіру за допомогою мікроін’єкцій.


Плазмоліфтинг

Передбачає введення пацієнту попередньо відібраної крові, насиченої тромбоцитами та фібрином. Цю суміш не відторгає людський організм, а на місці уколів не виникає почервонінь, синців та шрамів.

Домашній догляд за волоссям

Як і будь-що в людському організмі, волосся теж вимагає постійного догляду. І від правильно підібраних домашніх процедур майже на 86% залежить краса та здоров’я волосся.


Чимало справді хороших засобів для догляду за волоссям можна придбати у звичайному магазині чи аптеці. Це, як правило, професійна косметика, яку використовують у салонах.


Також необхідно збалансувати харчування. Додавши до раціону продукти з великим вмістом вітамінів А, B, C та Е, уже за кілька тижнів можна помітити значне покращення стану волосся.


Окрім того, волосся обтяжують різноманітні засоби для стайлінгу. Якщо від такої косметики все-таки не виходить відмовитись, слід підібрати її відповідно до свого типу волосся та не економити на ній. Також можна використовувати термозахист.

Щоденне миття голови також руйнує структуру волосків. Попри те, що існує чимало шампунів для щоденного догляду за волоссям, користі вони не приносять. Це стимулює вироблення шкірного жиру, через що волосся виглядає менш доглянутим.