+38 (068) 69 65 060
Меню
Як зробити підтяжку обличчя у домашніх умовах?

Як зробити підтяжку обличчя у домашніх умовах?

9 вересня 2020
ПОДІЛИТИСЬ

Маска для підтяжки обличчя.

В залежності від типу старіння шкіри можна спостерігати різні зміни на обличчі з контуром лиця. Для опущення тканин шкіри найбільш вразливими є деформаційний та втомлений типи старіння шкіри.


З віком на обличчі починають утворюватись заломи, найбільш виражені у носогубних складках, виникають брили, які візуально опускають лице. Інколи в залежності від способу життя чи інших шкідливих факторів ще у молодому віці спостерігаються зміни, що характерні для більш зрілої шкіри, тому з огляду до зовнішніх потреб необхідно збагачувати шари шкіри речовинами, які вона потребує.

Для того, щоб попередити деформаційні зміни важливо разом з лікарем - косметологом підібрати маски з ліфтинговим ефектом, які уміло скорегують деформації та наситять дерму вітамінами.


У склад маски входять речовини, які дають підтягуючий ефект, стимулюють вироблення колагенових волокон, допомагають у регенерації тканин, зменшують втрату вологи дермою та в загальному освіжають шкіру, даючи ефект молодого, сяючого обличчя. 


Ефективність ліфтинг масок.

Можна довго сперечатись чи надають ліфтинг маски у домашніх умовах довготривалий ефект, але факт залишається фактом, що при регулярному використанні масок з ефектом ліфтингу результат буде тривати довго.

В комплексі з ін‘єкційними та апаратними методиками можна не лише попередити появу ознак старіння та опущення шкіри обличчя, але при наявності вже виразних ознаках - усунути їх та довготривало зберегти ефект молодості лиця. Ефективність багато в чому залежить від регулярності використання та вихідного стану шкіри.


Якщо шкіра належить до дрібно зморшкуватого типу старіння, а також вже наявні виражені зморшки та заломи, то ефект від ліфтингової маски може бути менший, ніж можна очікувати. В такому випадку потрібне поєднання апаратних чи ін'єкційних методик разом з масками.

Знову ж таки в кожному індивідуальному випадку ефект різний, тому необхідно проконсультуватись з косметологом, який враховує особливості та потреби саме вашої шкіри та підбере догляд індивідуально для вас.


Важливо розуміти що від однієї процедури з ліфтинговою маскою ефект буде менший на відміну від одноразової ін‘єкції, яка дає значний ефект одразу, але на жаль не всім можна проводити ін‘єкції, тому перевагою масок з ліфтинговим ефектом є значно менша кількість протипоказів.

Накопичувальний ефект речовин, які потрапляють з маскою гарантує щоразу більш позитивну реакцію шкіри на маску і ще більше здоров‘я шкіри.


Принцип роботи масок з ліфтинговим ефектом.

Маски з ліфтинговим ефектом працюють по принципу активації обміну речовин у шкірі. Активні компоненти ліфтингових масок сприяють розгладжуванню зморшок, наповнюючи шкіру необхідними речовинами для регенерації та покращенню процесів передачі токсичних та неактивних речовин для виведення їх з організму.

Маски з ліфтинговим ефектом покращують захисну функцію шкіри на клітинному рівні, допомагаючи стінкам клітин стійкіше реагувати на зовнішні та внутрішні подразники, забезпечуючи гомеостаз шкіри. Наповнюючи шкіру обличчя вітамінами та зволожуючи її в результаті отримуємо чіткіший контур обличчя та більшу пружність тканин.

Ліфтингові маски для обличчя мають у своєму складі речовини, що сприяють сповільненню процесів старіння та стоншення шкіри, тому ефект підтягнутості триває довше.


Показання та протипоказання.

Маски для обличчя з ліфтинг ефектом можуть бути так званими першими кроками у боротьбі з поступовими віковими змінами шкіри (зменшення тонусу, стоншення, маленькі заломи, зневодненість дерми). Маски з ефектом підтягнення шкіри є ідеальними для початку роботи з омолодженням шкіри, яка ще не потребує радикальних методів корекції.


Маски для обличчя з ліфтинговим ефектом використовують для шкіри з першими ознаками старіння, тому відштовхуючись від потреб шкіри, можна виділити такі показання для використання ліфтинг масок:


  • утворення заломів шкіри, дрібних зморшок;
  • стоншена шкіра;
  • зміна контуру обличчя через птоз тканин;
  • утворення мішків під очима, виражених носогубних зморшок;
  • утворення брил на лиці;
  • попередження старіння при втомленому та деформаційному типах старіння;


Протипоказів до проведення масок з ліфтинг ефектом є значно менше, але все ж таки потрібно виділити, що молода шкіра без ознак старіння поки не потребує застосування масок з ліфтинг ефектом, а також абсолютним протипоказом є наявність алергії на певні компоненти в складі маски.