+38 (068) 69 65 060
Меню
Актуальна професія Косметолог

Актуальна професія Косметолог

15 листопада 2019
ПОДІЛИТИСЬ

Як Стати Косметологом

   Сьогодні на ринку косметологічної освіти існує безліч форматів навчання азів косметології – курси, тренінги, майстер-класи. Втім важливо пам’ятати, що, обираючи місце та спосіб навчання, теоретичні виклади мають неодмінно поєднуватися з потужною практичною складовою і обов’язково – в супроводі практикуючого й висококласного фахівця з медичною освітою і тривалим професійним досвідом. Такі умови цілком професійного косметологічного навчання здатні забезпечити на курсах в Студії краси і здоров’я Тетяни Луцик.


   Спеціальна розроблена авторська програма поєднує різні навчальні цикли і етапи, спрямована на індивідуальний підхід і постійне практичне вдосконалення набутих навичок на базі сучасної косметологічної клініки з різними видами косметичних засобів та апаратів.

  

     Теоретична база включає вивчення:

  • анатомії обличчя;
  • будову шкіри;
  • шкірні захворювання;
  • новоутвори шкіри.


        Практичний етап передбачає застосування набутих теоретичних знань з відпрацюванням найбільш ефективними класичними і апаратними методами косметології обличчя і тіла.


          Косметологічні курси у Львові

        Студія краси та здоров’я Тетяни Луцик – це хороша нагода не лише опанувати нову і престижну професію, відчути фінансову стабільність, але й завжди бути в тренді б’юті індустрії, мати добрий кар’єрний старт і чудову

        можливість комунікації з улюбленими пацієнтами.


          Проводить курси висококваліфікований лікар-дерматолог з 20 –літнім стажем роботи, лікар-практик, учасник багатьох міжнародних програм, одна з найвідоміших косметологів регіону, засновниця і очільниця власної авторської студії краси, талановитий викладач і харизматична жінка Тетяна Луцик, для якої обраний фах став покликанням, улюбленою справою і способом робити людей красивими і щасливими. І вона готова радо передати цей досвід своїм ученицям, відкривши дорогу у світ нових можливостей і вмінь.