+38 (068) 69 65 060
Меню
Біоревіталізація: різновид мезотерапії чи нова процедура?

Біоревіталізація: різновид мезотерапії чи нова процедура?

20 грудня 2018
ПОДІЛИТИСЬ


   У розмаїтті сучасних косметологічних процедур неспеціалісту складно заплутатись. Наприклад, біоревіталізація та мезотерапія. На перший погляд, в обох процедурах є ін'єкції, які запускають процеси омолодження. Але це тільки поверховий погляд.

Косметологи Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик пояснюють принципові відмінності між процедурами:


  • Препарат. Біоревіталізація проводиться виключно гіалуроновою кислотою із концентрацією від 1 до 3%. При мезотерапії вводять в шкіру мезококтейль. Він може містити гіалуронову кислоту і складатися з інших компонентів. Якщо мезококтейль містить кислоту, то в концентрації до 1%;
  • Принцип. Біоревіталізація направлена на відновлення водного балансу шкіри та активізації природного механізму відновлення. При мезотерапії борються із різними проблемами шкіри (регуляція діяльності сальних залоз, покращення кольору, звуження пор);
  • Вік. Біоревіталізацію найчастіше призначають від 35 років, мезотерапію — від 25 років;
  • Швидкість проявлення результату. Ефект після біоревіталізації помітний за добу після введення гіалуронової кислоти. Мезотерапія поступово проявляє результат, і максимальним він стає за 6 місяців.


Різновиди процедури

Із принциповою відмінністю мезотерапії та біоревіталізації розібралися. Тепер розберемося із типами маніпуляції. Біоревіталізація є:


  1. Ін'єкційною та лазерною. Перша — інвазійна, травматична процедура. При дії лазером цілість шкіри не порушується. Прилад підвищує проникність верхнього шару, це покращує поглинання гіалуронової кислоти. Лазерна процедура — безболісна, рекомендована для дуже чутливої шкіри або осіб із низьким больовим порогом.
  2. Профілактичною та лікувальною. Перша проводиться у 28 років з метою попередження сухості шкіри, для глибокого зволоження. Часто біоревіталізацію призначають власникам проблемної шкіри із ефектом пересихання через неправильний догляд. Насичення гіалуроновою кислотою усуває недолік. Для профілактики використовують препарат із мінімальним вмістом кислоти та призначають не більше 2 процедур. Лікувальна у віці 33-40 років усуває ознаки старіння, розгладжує дрібні мімічні зморшки. Після 40 років лікувальна біоревіталізація покращує пружність та повертає еластичність, робить чіткими контури обличчя. Часто пацієнтам такої вікової категорії процедуру призначають для зони шиї та декольте, де починає з'являтися вікова пігментація, дряблість. За необхідності до гіалуронової кислоти можуть підключати додаткові компоненти для максимальної ефективності.


Лікувальну біоревіталізацію застосовують для усунення синців навколо очей та зморщок “гусячі лапки”. Моментальний ефект розгладження можна порівняти із пластичною хірургією, але без операційних ризиків та тривалого відновлення.

Отримати більш докладну інформацію стосовно біоревіталізації можна у косметолога Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик на персональній консультації у Львові.