+38 (068) 69 65 060
Меню
 Гіалуронова кислота для збільшення губ - безпечний філер для вашої краси

Гіалуронова кислота для збільшення губ - безпечний філер для вашої краси

9 жовтня 2019
ПОДІЛИТИСЬ

Найпопулярнішим методом збільшення губ є ін'єкції наповнювачів, в основу яких входить гіалуронова кислота. В організмі людини органічна кислота гіалуронат (гіалуронан) міститься майже скрізь. Найбільша її кількість розподіляється у міжклітинній речовині всіх м’яких тканин, а максимальні концентрації виявляються в структурах ока (кришталику і склоподібному тілі) і суглобах (синовіальна рідина і оболонки хрящових клітин). Гіалуронова кислота є природним зволожуючим фактором (NMF), одна з її функцій полягає в поглинанні та утриманні вологи.

Препарати рівномірно розподіляються в зоні ін’єкції, майже не відчутні . Вони повністю біосумісні з тканинами організму та не викликають відторгнення. Максимальний ефект після процедури збільшення губ зберігається десять – одинадцять місяців. Залежно від особливостей організму результат може бути і більш тривалим.


Головні переваги збільшення губ:


  • Після процедури ми бачимо миттєвий результат: губи виглядають природно і більш молодо;
  • За допомогою філерів можна збільшити як верхню губу, так і нижню, підняти куточки рота;
  • ін'єкції губ гіалуроновою кислотою дозволяють здійснювати корекцію і моделювання форми губ. Також, якщо форма губ вас влаштовує, ви можете невеликою кількістю просто омолодити губи, розправивши зморшки і западинки на них;
  • підкoлювання гіалуронової кислоти є абсолютно безпечним для організму і досвідчені лікарі-косметологи можуть рекомендувати ін'єкції гіалуронової кислоти навіть молодій шкірі, яка надто суха, у вигляді мезотерапії обличчя, шиї; у більш зрілому віці гіалуронову кислоту вводять так само, лише збільшують її концентрацію (гель більш щільний);



Якщо Ваші очікування не співпадуть з результатом – не хвилюйтеся, оскільки гіалуронова кислота поступово біодеградується організмом, повертаючи колишню форму губ.


Яку кількість препарату обрати?

Все індивідуально: якщо процедура буде проводитися вперше, то 0,55 або 1,0 мл – залежить від будови ваших губ, їх первинного вигляду. Ціна послуги збільшення губ гіалуроновою кислотою залежить від об'єму та виду препарату, який використовується (Juvederm Ultra Smile, Juvederm Volift).

Через який час можна додати ще об'єму за необхідності?

Щонайменше через 10-14 днів, коли повністю зійде післяпроцедурний набряк і препарат розподілиться рівномірно по всьому об'єму губ.

Зробіть перший крок до ідеальних уст вже сьогодні! Запишіться на процедуру збільшення губ у Львові в Студію красі та здоров'я Тетяни Луцик, а наші спеціалісти підберуть Вам ідеальну форму, здійснять оптимальну корекцію і подарують чудові спокусливі губи.