+38 (068) 69 65 060
Меню
Контурна пластика: вдосконалюємось без хірургічних втручань

Контурна пластика: вдосконалюємось без хірургічних втручань

9 жовтня 2019
ПОДІЛИТИСЬ

Контурна пластика філлерами­ – це беззопераційний спосіб омолодження, який передбачає введення під шкіру препаратів здебільшого на основі гіалуронової кислоти. Ця процедура дає одразу 2 ефекти: перший полягає у фізичному заповненні зморшок і “впадин” обличчя, надає тканинам об'єму та усуває асиметрію, другий – омолодження і покращення стану шкіри зісередини.


Контурна пластика обличчя вважається однією з найбільш запотребованіших процедур у косметології, оскільки вирішує проблеми як осіб молодого, так і більш зрілого віку:

  • від 18 років дана маніпуляція використовується для б’ютифікації – покращення рис обличчя (губ, скул, лінії нижньої щелепи), а також корекції вродженої або набутої (внаслідок травм) асиметрії;
  • від 35 років ін'єкції філлерів чинять антивіковий вплив (наповнення носогубних складок, зморшок навколо рота, носослізної борозни, відновлення утраченого об'єму скул, губ і чіткої лінії овалу обличчя).
  • Контурна пластика обличчя виконується або у повному об'ємі, або лише на ділянках, які потребують корекції (найчастіше скули, ніс, губи, підборіддя).
  • Контурна пластика підборіддя – це косметологічна процедура безопераційної корекції нижньої третини обличчя, форми і обрисів підборіддя.

Що ми можемо змінити:

  • видовжити підборіддя, надати йому бажану форму і об'єм;
  • усунути складки в ділянці «другого» підборіддя;
  • змоделювати обриси нижньої третини обличчя;
  • забрати ямку на підборідді;
  • округлити обличчя квадратної форми, згладити грушеподібну, трикутну форми;
  • сформувати чіткі контури обличчя.


Контурна пластика скул має низку своїх переваг, серед яких – чітко окресленні скули, зменшення провисання і вираженості носослізної борозни.

Наші фахівці також займаються контурною пластикою носа у Львові. Ця процедура сприяє виправленню дефектів – усувається асиметрія, заповнюються западинки, згладжується горбинка, коригуються кінчик, крила та спинка носа, змінюється кут між чолом та переніссям.


Основною перевагою контурної пластики форми носа є відсутність швів, набряків та рубців, які властиві для ринопластики.


Якщо Ви бажаєте отримати гарні пишні симетричні уста, то процедура контурної пластики губ саме для Вас! За допомогою філлерів ми можемо: збільшити об'єм губ, відкоригувати асиметрію, гармонізувати співвідношення верхньої та нижньої губ, створити більш чіткий контур.


У Студії краси та здоров'я Тетяни Луцик ми користуємось філлерами на основі гіалуронової кислоти – «Juvederm». Якщо у Вас є протипокази до застосування гіалуронату, альтернативою є філлери Ellanse (на основі полікапролактону – біодеградуючого поліефіру).


Кваліфікований фахівець, сертифіковані препарати та індивідуальний підхід до вирішення Ваших проблем – основа хорошого і головне позитивного та безпечного результату контурної пластики. Записуйтесь на процедуру в нашу студію та насолоджуйтесь чудовими і швидкими змінами!