+38 (068) 69 65 060
Меню
Курси косметології: навчайся та працюй

Курси косметології: навчайся та працюй

2 квітня 2019
ПОДІЛИТИСЬ



Уже 15 квітня в Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик стартують курси косметології, під час яких кожен охочий зможе отримати повний пакет знань та вмінь, необхідних сучасному косметологові. Нижче подаємо перелік відповідей на поширені запитання щодо особливостей курсу, які допоможуть отримати максимум корисної інформації.

1. Як виникла ідея створення курсу?

Зачинателем та організатором курсу стала сама Тетяна Луцик, лікар-дерматовенеролог з 20-річним досвідом роботи. Після стількох років успішної практики у сфері косметології виникла ідея створити курс, де б кожен міг отримати достатню кількість знань та практичних навичок у б’юті-сфері, і мати змогу вигідно працевлаштуватись відразу після отримання сертифіката.


2. Чим особливий навчальний курс?

Увесь навчальний матеріал поділений на 2 частини - теоретичну (40%) та практичну (60%). Повна тривалість курсу складає 210 годин.


Тетяна Луцик спільно з фахівцями студії розробила єдиний у Львові курс базової косметології, до якого ввійшли заняття з апаратної косметології: HydraFacial (вакуумна чистка обличчя), апаратна корекція фігури з ICOONE, лазерний карбоновий пілінг, лазерна епіляція, RF-ліфтинг, процедура іонофорезу, алмазна мікродермабразія.


Перевага цього курсу в тому, що вибагливих клієнтів та майбутніх працедавців не здивуєш навичками класичної косметології, а от новітні методики стануть у пригоді. Окрім того, студія працює лише з якісними косметичними препаратами (косметика Holy Land, Ізраїль), отож у майбутньому Ви будете впевнені в кінцевому результаті та безпеці клієнта.


Також наші професіонали забезпечили невимушену атмосферу та комфорт для учнів (групи до 5 людей). Учасники курсу можуть бути впевнені: їхні побажання стосовно покращення навчання почують, а запитання не залишаться без відповіді.


Навчання проводитимуть спеціалісти студії. Після вдалого завершення курсу всі учасники отримають сертифікат, який дасть змогу працювати в галузі естетичної косметології, у професійних студіях, кабінетах та SPA-центрах.



Курси косметології: навчайся та працюй-_1  Курси косметології: навчайся та працюй-_6 Курси косметології: навчайся та працюй-_6


 

3. Наскільки корисним курс буде для людей без медичної освіти?

Надкорисним. На заняттях ми вивчатимемо основи анатомії, гістології та дерматології, отож після закінчення курсу випускники будуть володіти всіма необхідними навичками та методиками, дозволеними для роботи косметолога без медичної освіти відповідно до чинного законодавства.


4. Чи є можливість обирати лише ті заняття, які цікавлять найбільше?

Курсом “Базової косметології” така опція не передбачена, оскільки це початковий етап навчання та роботи у сфері косметології. У планах - семінари на актуальні теми з естетичної косметології.


Курси косметології: навчайся та працюй-_4  Курси косметології: навчайся та працюй-_6Курси косметології: навчайся та працюй-_6

5. Чи є додаткові заняття, які можна пройти доплативши?

Закінчивши курс “Базова косметологія”, можна пройти додатковий курс ін’єкційної косметології (мезотерапія, біоревіталізація, плазмоліфтинг, ботулінотерапія, контурна пластика). Вартість базового курсу складає 14 800 грн. Ціна додаткових курсів - 100$ за кожен + собівартість використаних препаратів. Зазначимо, що вартість може варіюватися.


6. Чи є перспективи працевлаштування?

Найуспішніші учні отримують пропозиції щодо працевлаштування в нашій студії, якщо є вакансії. Окрім того, до нас часто звертаються роботодавці, адже знають про курси косметології, а наші випускники зарекомендували себе як чудові фахівці.


Отже, якщо Ви завжди мріяли працювати в б’юті-сфері, це чудова нагода отримати безцінний досвід від справжніх професіоналів. Поспішайте записатись, кількість місць обмежена! Посилання на реєстраційну форму тут.