+38 (068) 69 65 060
Меню
Лікувальний ефект апарату Icoone Laser

Лікувальний ефект апарату Icoone Laser

26 вересня 2019
ПОДІЛИТИСЬ

Студія краси та здоров'я Тетяни Луцик займається вирішенням не лише косметологічних проблем, а й медичних. Саме тому в нашій клініці працюють фахівці з медичною освітою, які вміють надавати кваліфіковану допомогу відповідно до Ваших проблем.

Icoone Laser – унікальна технологія, яка відповідає мануальному масажу у дві руки, вважається найефективнішою та найбезпечнішою у сфері лазерної корекції фігури з видимим результатом вже після першого сеансу.


Вакуумно-роликовий масаж у поєднанні зі сучасною лазерною технологією є ефективним при лікуванні ряду терапевтичних проблем шляхом посилення оксигенації тканин, стимуляції фібробластів та покращення кровопостачання.


Вакуумно-роликовий масаж ефективний при лікуванні таких станів:


  • Лімфедема – патологічний стан, що супроводжується наростаючим набряком м'яких тканин ураженої ділянки (найчастіше –нижніх кінцівок). Набряк при лімфедемі розвивається через порушення відтоку рідини по лімфатичних судинах. Супроводжується болем, відчуттям розпирання, важкості в ураженій кінцівці.
  • Рубці – з неприємними для нас наслідками травм шкіри чи слизових оболонок тепер можна боротися за допомогою апарату Icoone Laser в поєднанні з алмазною дермабразією чи мезотерапією;
  • Судинна недостатність, що супроводжується утворенням виразок;
  • Контрактури  – найчастіше зустрічаються дерматогенні (після термічних та хімічних опіків), міогенні (після пошкодження м'язів або перенесених гострих та хронічних захворювань), сухожилкові (розвиваються при травмі сухожилків з наступним утворенням рубцевих спайок або дефектів сухожилків). Дія апарату Icoone Laser спрямована на підвищення еластичності і міцності зв'язок, збільшення амплітуди рухів, активізації кровотоку в тканинах, зменшення болю та запалення);
  • Болі у шиї, які з'являються через м'язові спазми або розтягнення м'язів. Вони можуть виникнути як в результаті різких поворотів голови або перенапруги м'язів під час роботи, переохолодження, так і довгого перебування в одному статичному положенні;
  • Спортивні травми такі як епікондиліт (дегенеративно-дистрофічний процес в місцях прикріплення м'язів до надвиростка плечової кістки), ушкодження суглобових зв'язок, м'язевий біль;
  • При деяких неврологічних захворюваннях з попередньою консультацією лікаря-невропатолога, оскільки вакуумно-роликовий масаж здійснює нейросенсорну стимуляцію.



Протипоказами до процедури є вагітність, запальні судинні процеси, системні інфекції, довготривале застосування стероїдів, печінкова та серцева недостатність, свіжі рани та запальні процеси на шкірі та ін.

Лікування апаратом Icoone Laser можна комбінувати з іншими терапевтичними методами для пришвидшення оздоровлення та реабілітації вашого організму. Процедура є не лише безболісною, але й принесе Вам море задоволення та релаксу.


Вакуумно-роликовий масаж у Львові – це Ваш шанс отримати гарне та здорове тіло, граційну фігуру, а отже неодмінну впевненість у собі. А лікарі Студії краси та здоров'я Тетяни Луцик докладуть максимальних зусиль, щоб реалізувати Ваші очікування і подарувати чудовий настрій!