+38 (068) 69 65 060
Меню
Підтяжка обличчя без скальпеля зі смас ліфтингом.

Підтяжка обличчя без скальпеля зі смас ліфтингом.

13 грудня 2018
ПОДІЛИТИСЬ

   Яка жінка не хотіла б стати молодшою років на 5, 10,15? Якщо тіло до стану стрункості та легкості можна привести до ладу дієтами, здоровим способом життя, то з обличчям так не вийде. Лікарі-косметологи називають три головні причини появи зморщок: сила тяжіння, ультрафіолет та міміка. Від сонця можна захиститися засобами з SPF фільтрами. Теоретично можна заборонити собі активно проявляти емоції.


Але від гравітації нікуди не дінешся. Починаючи від 30- річного віку під дією сили тяжіння:


  • починає обвисати шкіра на підборідді навіть у людей без надлишкової ваги;
  • з'являються мішки під очима;
  • шкіра шиї провисає, вкриваючись дрібними зморшками (ефект пергаментного паперу);
  • поглиблюються носо-губні заломи.


   Усунути природні прояви старіння можливо тільки ліфтингом. Раніше застосовували операції з кругової підтяжки обличчя. Оперативне втручання із загальним наркозом, порізами, ризиками пошкодити нерви обличчя містило однакову кількість переваг та недоліків. Зараз класичному ліфтингу з'явилась чудова безпечна альтернатива — smas ліфтинг або ультразвукова підтяжка обличчя. Чому саме smas? Це абревіатура із англійської мови. Вона розшифровується як м'язово-апоневротичний шар (SMAS). Це природний каркас із м'язових та сполучних волокон, які задають форму обличчя і чіткість контурів. Із віком кількість еластину та колагену у шарі падає. Він втрачає здатність ефективно протидіяти гравітаційній силі. І певні ділянки обличчя починають провисати. Тоді на допомогу приходить смас ліфтинг.


   Процедура виконується приладом Альтера без анестезії та не потребує відновлення. Ультразвук проникає на глибину до 4,5 мм не пошкоджуючи волокон, нервів, кровоносних судин.


Можливості смас ліфтингу

Ультразвуковий промінь під час smas підтяжки:


  • прибирає дрібні мімічні зморшки навколо очей та губ;
  • покращує овал обличчя;
  • підвищує тонус шкіри шиї та зони декольте.

Ефект помітно відразу після сеансу. Додатково до 6 місяців накопичується результат від ліфтингу за рахунок посиленого синтезу еластину та колагену. Обличчя стає молодшим, погляд відкритим, а шкіра — молодою і пружною.

Головна перевага smas ліфтингу — це абсолютно не боляче. Не порушується цілісність шкіри, не пошкоджуються нерви, немає ускладнень чи побічних ефектів. Вже наступного для після сеансу можна вирушати на роботу та вести звичний спосіб життя, чого не можна пацієнтам із класичною круговою підтяжкою в період кількамісячної реабілітації.


Процедура ультразвукового омолодження рекомендована пацієнтам, які:


  • мають протипоказання до термажу через анатомічні особливості шкіри (сухість, розеацеа, ліподистрофія);
  • не переносять болю та дискомфорту під час процедур;
  • бояться операційних та післяопераційних ризиків під час класичного ліфтингу;
  • не хочуть проходити болючі процедури, але бажають омолоджуючого ефекту.

Для всіх цих випадків відмінним рішенням стане smas ліфтинг обличчя у Львові у студії краси та здоров’я Тетяни Луцик.