+38 (068) 69 65 060
Меню
Плазмотерапія задля густого волосся? ТАК!

Плазмотерапія задля густого волосся? ТАК!

25 січня 2019
ПОДІЛИТИСЬ

       На які тільки жертви жінки не йдуть задля отримання розкішного волосся. Купа хімічних засобів відомих брендів скуповуються, наносяться, але коси густішими не ростуть. Трихологи Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик у м. Львів пропонують розірвати це зачароване коло за допомогою плазмотерапії.

Це косметологічна процедура, коли власну очищену плазму крові вколюють пацієнту. Додатково до крові можуть бути додані активні компоненти чи лікувальні речовини. Відразу після введення до дерми вони починають локально діяти над розв'язанням проблеми. Але, як виявилось, ефективною плазмотерапія ENDORET PRGF є не лише для вікових проблем шкіри, але і для волосся. 

Про всі можливості процедури люб'язно погодилися розповісти трихолог Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик.


Коли пацієнтам найчастіше рекомендують пройти курс плазмотерапії?

       Зараз про цю процедуру активно говорять у всьому світі. Особливо як про терапію лікування алопеції (локального облисіння). Випадіння волосся нині фіксують навіть у дітей та підлітків до періоду статевого дозрівання. Агресивні хімічні речовини категорично не бажано використовувати для усунення косметологічної проблеми. Тим більше, що власний організм може сам себе вилікувати. Головне трішки втрутитися косметологам та застосувати ENDORET PRGF.


Як працює плазмотерапія в трихології?

       В зони із локальним випадінням волосся роблять ін'єкції плазми крові пацієнта, збагаченої тромбоцитами. Амінокислоти, мінеральні речовини та ферменти, що містяться у крові, потрапляють до фолікулів. Ефект подібний до того, ніби кровообіг у волосяній частині голови пришвидшили в десятки разів, а волосяна цибулина почала активно отримувати всі будівельні матеріали для росту волосини. 

До того ж тромбоцити містять фактори росту. Вони запускають природні механізми активного поділу клітин. Росткова зона фолікула починає активно продукувати клітини, і волосина починає рости. Ін'єкції під час плазмотерапії будять навіть сплячі волосяні цибулини.


Як швидко клієнт після плазмотерапії голови бачить перший ефект? Адже це не обличчя, де сьогодні кололи, а завтра вже почали розгладжуватися зморшки.

Звісно, самостійно клієнту буде складно розглядати зміни на ділянках, де кололи плазму із тромбоцитами. Але вже після першої процедури клієнт помічає, що шкіра голови почала менше жирніти. Плазмотерапія регулює діяльність сальних залоз. Тому зникає лупа, а волосся довше залишається чистим, зачіска — об’ємною.

Також після розчісування волосся на гребінці буде залишатися менше волосин. Так само, як і під час миття голови.


Так, плазмотерапія робить чудеса. А на сяючій лисині вона може наростити волосся?

Плазмотерапія поверне густоту волосся на початкових та середніх стадіях облисіння. Поки живі фолікули (хай навіть у стані сну), доти ін'єкції плазми активізують процеси росту клітин. 

Більш детально про лікування хвороб голови запитуйте на консультації у трихолога. А дізнатися про інші дивовижні можливості плазмотерапії ENDORET PRGF можна у косметологів Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик.