+38 (068) 69 65 060
Меню
Процедура Endoret  PRGF

Процедура Endoret PRGF

28 січня 2019
ПОДІЛИТИСЬ

Процедура плазмотерапії дарує глибоке оновлення шкіри у будь-якому віці. Чудодійні властивості. Найсучаснішою та найпопулярнішою є технологія Endoret — PRGF (PRGF – Plasma Rich in Growth Factors). З англійської мови назва перекладається як плазма, збагачена факторами росту. Це фракція крові клієнта, насичена тромбоцитами.

Процедура започаткувала нову еру плазмотерапії. Обладнання дає можливість отримати плазму, що відповідає міжнародним вимогам P-PRP (Pure PRP) або Plasma Rich in Growth Factors.

Центрифуга дозволяє концентрувати та відділяти фактори росту — протеїни. Білки, що є на 100% сумісними зі шкірою, при введені в дерму активізують механізми омолодження. Після плазмотерапії починають активно синтезуватись еластин та колаген, поліпшується кровообіг, відновлюється красивий колір обличчя.

Що входить в систему Endoret PRGF?

Це система підготовки крові пацієнта до косметологічної процедури. Система Ендорет включає:

  • спеціальний катетер для забору венозної крові клієнта. Пристрій відбирає необхідну дозу швидко і з мінімальними дискомфортними відчуттями;
  • центрифуги. Катетер поміщається до центрифуги. Відцентрова сила розшаровує кров та формені елементи на різні фракції. Сучасний пристрій проводить процедуру з пробірками в горизонтальному положенні;
  • епендорфи та дозатори для відбору найціннішої частини плазми;
  • мікрошприци. Ними проводять ін'єкції плазми в проблемні ділянки. Для мінімізування дискомфортних відчуттів у пацієнтів уколи проводять міні голками. Додатково косметолог проводить топічну анестезію.

Переваги Endoret PRGF

Стерильність. Всі частини системи Endoret PRGF, які безпосередньо контактують із кров'ю клієнта, є одноразовими. Це прилади для забору крові, пробірки та шприци із голками для введення плазми. Це гарантує безпечність процедури і дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм.

Швидкість. Всього 8 хвилин триває однократне центрифугування та 20хв.- підготовка. Це дозволяє в день проводити кілька процедур плазмотерапії та максимально задовольняти попит на процедуру.

Точність. Можливість отримати плазму з лейкоцитами або без них.

Дотримання протоколу Endoret PRGF дозволяє отримувати якісний продукт, який має 100% біодоступність та засвоюваність організмом клієнта. Сама технологія розроблена відділом досліджень, розробок та інновацій Інституту Біотехнології (BTI).

Технологія Endoret PRGF широко використовується не тільки в косметології, але й медицині (наприклад в офтальмології чи лікуванні опіків). Обладнання для плазмотерапії та сама процедура відповідає сертифікатам якості 

FDA з 09.11.2015

МОЗ України від 23.06.2017

СЕ - Європейський сертифікат якості BTI Biotechnology Institute (Spain) 

з 20.03.2015.

Косметологи Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик запрошують спробувати сучасну інноваційну процедуру. Дотримання медичного протоколу, стерильне обладнання провідних іноземних фірм гарантують якість та безпеку.