+38 (068) 69 65 060
Меню
Професійна косметика в косметології

Професійна косметика в косметології

3 грудня 2018
ПОДІЛИТИСЬ


Наша шкіра вимагає щоденного догляду. Саме тому в нашій студії Ви маєте змогу придбати професійну косметику для домашнього догляду, яка допоможе підтримати результат від салонних процедур та покращити стан Вашої дерми.


Іспанський бренд "Casmara"


Серія косметологічних засобів під назвою “Casmara” вперше з’явилась на ринку в 1974 році в м. Валенсія. Згодом компанія розвивалась і з’явилась можливість організувати власну дослідницьку лабораторію та центр тестування продукції.


Основна перевага цієї косметики - її виготовляють з екологічно чистих компонентів, що підтверджено сертифікатом ECOCERT (незалежна французька організація з оцінювання якості косметичних продуктів). 


Найбільшу популярність брендові “Casmara” принесли альгінатні маски для обличчя (продукт, створений на основі бурих морських водоростей). Ще один плюс цієї серії - фахівець має змогу підібрати професійний монодозний догляд індивідуально для кожного пацієнта, враховуючи особливості його шкіри. 


Застрахувати себе від підробок та копіювання препаратів “Casmara” вирішила таким чином: їх продукція не продається в магазинах мас-маркету, в Інтернеті та звичайних аптеках. Придбати товари можна лише в салонах краси, косметологічних кабінетах та студіях, SPA-центрах. 


Популярністю серед клієнтів нашої студії користуються б’юті-набори, до складу яких, звичайно, входить альгінатна маска, яку можна використовувати вдома. Такий комплексний підхід дає змогу зволожити та підтягнути шкіру, наситити її вітамінами та мінералами, провести детоксикацію організму та відновити гідроліпідний баланс. Така косметика підійде для представниць будь-якого віку та будь-якого типу шкіри (засоби підбирає косметолог). 


Механізм дії наступний: спершу на очищену та зволожену шкіру наносять ампулу зі зволожувальним кремом та сироваткою. Далі накладають альгінатну маску, наносячи її спеціальним шпателем на все обличчя. В останню чергу закривають очі та рот. Рекомендують зняти залишки маски через 15-20 хвилин з моменту накладання її на обличчя. Такий домашній догляд застосовують 1-2 рази в тиждень.



Професійна косметика в косметології-_4

Французька лінійка "Biologique"


Бренд заснований у Парижі представниками однієї сім’ї (біолог, лікар та фізіотерапевт). Їхній підхід полягає у використанні високих концентрацій речовин, що чинять омолоджувальну та тонізувальну дії, та застосуванні клінічно-експериментальних досліджень. 


На початку 2000-х років керівництво компанією перейшло до рук молодого лікаря Філіпа, який використовував холістичний підхід у діагностиці захворювань шкіри. Холістична медицина передбачає врахування особливостей організму та врегулювання життєвих процесів за допомогою регулярного фізичного навантаження, правильного харчування та використання для профілактики та лікування хвороб препаратів на основі натуральних компонентів. 


Ця лінійка не має в своєму арсеналі шкідливих, агресивних препаратів. Усі вони діють поверхнево та не передбачають ін’єкційного введення в організм пацієнта.


Наприклад, проводити доглядові процедури для обличчя “Biologique Recherche” рекомендує за 2-ма напрямками: підготовча фаза та сам догляд. Перший етап передбачає глибоке очищення шкіри від макіяжу та залишків бруду, далі йде відновлення кислотно-лужного балансу. Закінчується підготовчий етап нанесенням маски. Для цього бренд рекомендує використовувати молочко для очищення, ексфоліатори та стабілізувальні маски.


Далі - доглядова фаза. Активний етап, під час якого на шкіру пацієнта потрапляють високоактивні компоненти рослинного, тваринного та морського походження. Ці препарати покликані стабілізувати та відновити стан шкіри, зволожити її та забезпечити природне вироблення колагену та еластину. Сюди належать сироватки цілеспрямованої дії, біобалансні сироватки, креми та фінальні доглядові засоби.


Професійна косметика в косметології-_3


Косметичні засоби "Holy Land"


Засновник цієї компанії - досвідчений працівник косметологічної сфери, який пройшов шлях від хіміка-технолога до керівника великого підприємства. 


За 25 років роботи на світовому ринку Цві Декель (засновник ізраїльського бренду) сформулював декілька основних правил своєї роботи:


  • в основі усіх препаратів - лише натуральні компоненти;
  • до мінімуму зведено агресивне та інвазивне втручання на шкіру пацієнта;
  • усі препарати попередньо протестовані та перевірені, що виключає можливість появи побічних дій;
  • при розробленні нових доглядових засобів використовують як і старі, перевірені часом та використанням рецепти, так і нові технології в області косметичної хімії.


До прикладу, серія “Mythologic” спрямована на очищення тіла від ороговілих клітин, себуму, пилу та бруду. Окрім того, препарати покращують рельєф та тон шкіри, зменшують пори та комедони, послаблюють ріст волосся на тілі. До цієї серії увійшло 9 препаратів (мило-скраб, декілька масок, кремів та гелів для щоденного використання). Серед активних складників - витяг з меду та дріжджів, молочна сироватка та екстракт орхідеї.


Професійна косметика в косметології-_4


Брендова косметика "Filorga"


Бренд заснований у 1978 році у Франції. Більшість продукції, яку виготовляє марка, використовують для ін’єкційної косметології. Найпопулярнішим вважають комплекс NCTF (New Cellular Treatment Factor) - спеціальний зволожувальний коктейль для біоревіталізації, який містить гіалуронову кислоту та близько 50-ти активних інгредієнтів. 


Але взявши на озброєння досягнення косметології та естетичної медицини, компанія “Filorga” розробила цілу серію препаратів для домашнього догляду з анти-ейдж ефектом. Популярністю серед наших клієнтів користуються спеціальні антивікові комплекси. Один з них - Filorga Super Clear Skin, який містить скраб та маску для активного домашнього використання.


Професійна косметика в косметології-_4



Отже, якщо Ви прагнете отримати максимальний результат від салонних процедур, не забувайте про якісний домашній догляд. Звертайтесь до наших фахівців, які допоможуть Вам підібрати якісну косметику для домашнього догляду!