+38 (068) 69 65 060
Меню
Програма лояльності

Програма лояльності

5 квітня 2019
ПОДІЛИТИСЬ



Раді Вам повідомити, що вже з першого відвідування Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик Ви маєте змогу стати учасником програми лояльності та отримувати приємні бонуси та знижки.


Як стати учасником?

Для того, щоб стати учасником нашої програми лояльності достатньо прийти до студії на консультацію чи будь-яку процедуру. Після цього адміністрація попросить Вас надати певні контактні дані: ім’я та прізвище, номер телефону. Дані вводять до комп’ютера, а система автоматично додає Вас до бази користувачів програми лояльності. Після реєстрації Ви можете витрачати отримані бонуси.

Як нараховують бонуси?

Бонуси нараховують автоматично після кожного візиту до студії. Клієнтові надходить інформація про кількість бонусних гривень у sms-повідомленні.

Нараховують бонусні кошти за такою схемою: 1% від витрачених коштів надходить на бонусний рахунок. Тобто, якщо Ваша процедура обійшлась у 1000 грн, то на Ваш рахунок надійде 10 грн.


Як витрачати бонуси?


Бонусні кошти можна витрачати будь-коли та на будь-які послуги, представлені в Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик. Ви можете повністю або частково оплатити процедуру з бонусного рахунку. Ваші накопичення не згорають.


Також не забувайте: у нашій студії можна придбати подарункові сертифікати. Доступний номінал - 350, 750 та 1000 грн. Кожен сертифікат унікальний, містить серійний номер, а скористатись ним можна лише раз, після чого його анульовують. Якщо номінал сертифікату менший за вартість послуги, Ви можете доплатити різницю. Якщо більший - скористатись декількома послугами.


За іншими акційними пропозиціями стежте на нашому сайті в розділі “Блог (Акційні пропозиції)”.