+38 (068) 69 65 060
Меню
SMAS-ліфтинг: безопераційна підтяжка обличчя у Львові

SMAS-ліфтинг: безопераційна підтяжка обличчя у Львові

26 вересня 2019
ПОДІЛИТИСЬ

Новий метод ультразвукового ліфтингу або іншими словами, безопераційний SMAS-ліфтинг, дає змогу сьогодні зараховувати цю процедуру, яка раніше належала до галузі пластичної хірургії, до терапевтичних ділянок косметології. Це єдина процедура, дія якої спрямована не на шкіру, а на розташований нижче м'язово-апоневротичний шар (відомий як SMAS).


Ризики хірургічного методу ліфтингу обличчя


Часто пацієнти вважають, що кругова підтяжка обличчя хірургічним способом є єдиним методом вирішення проблем вікової шкіри. Дана операція здатна відновити пружність шкіри обличчя, усунути зморшки та провисання шляхом хірургічного видалення надлишку жирової клітковини, підтягування м'язів, а також перерозподілу шкіри обличчя і шиї з видаленням її надлишку. Але загальновідомо, що будь-яка хірургічна операція пов'язана з додатковими ризиками – довгим і болючим реабілітаційним періодом, можливою зміною зовнішності, нервовим перенапруженням, наслідками наркозу. Не виключається і так званий людський фактор – надто велика ціна помилки.

Безопераційна підтяжка обличчя апаратом Альтера – оптимальне рішення для клієнтів, які не наважуються на пластику та хочуть швидкого результату без тривалого реабілітаційного періоду.

Принцип роботи підтяжки обличчя

При нагріванні до температури 60-70 градусів за допомогою апарату Альтера фібробласти починають синтезувати колаген (білок – основа сполучної тканини організму), що сприяє підтягуванню тканин (ефект ліфтингу), шкіра стає еластичною та пружною.

SMAS-ліфтинг корисний для схильних до набряків людей. Обличчя підтягується, стає менш одутлуватим і рідше набрякає.

Дзвоніть нам Email lutsyktetyana20@gmail.com