+38 (068) 69 65 060
Меню
Струнка без дієт та спорту? Про можливості апаратної корекції тіла

Струнка без дієт та спорту? Про можливості апаратної корекції тіла

31 січня 2019
ПОДІЛИТИСЬ



За статистичними даними більшість жінок не в захваті від власної фігури. Комусь заважають розтяжки після пологів, хтось у розпачі від апельсинової кірки на стегнах і руках, інших хвилює маленький животик. 


Гуру фітнесу обіцяють, що регулярні щоденні тренування позбавлять від проблеми за кілька місяців. Дієтологи радять негайно переглянути харчування та сісти на дієту. Але що робити жінці, якій не вистачає сили волі та часу для відвідувань спортивного залу? Або коли хвороби (запальні процеси в суглобах, остеохондроз, гіпертонія) заважають намотувати круги по стадіону, а від дієти на другий день починає паморочитись у голові. 


Косметологи Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик однозначно рекомендують не панікувати та не впадати в депресію. У таких випадках проводять апаратну корекцію фігури.


Що таке апаратна корекція фігури?


Уявіть, що проблемну ділянку тіла одночасно масажують 132 пальці масажиста. Ці “пальці” — це альвеоли, спеціальні отвори насадок пристрою, що виробляють вакуум. Надвисокий тиск діє не тільки на поверхню шкіри, але проникає до глибин дерми. 


Додайте сюди ще лазерні промені, які нагрівають та руйнують адипоцити (клітини жирової тканини), і отримаєте вау-ефект. Комплексний вплив вакууму, механіки та лазеру швидко та безболісно усуває прояви зайвої ваги та прибирає сліди целюліту.


Можливості корекції фігури з ICOONE


Це одна із косметологічних процедур, ефект якої помітний відразу після сеансу. Один сеанс гарантує:


  • Пришвидшення лімфодренажу. Масаж під вакуумом прибирає набряки. Відразу після сеансу об'єм рук, ніг чи талії меншає на 1.5 см;
  • Повертається нормальний здоровий колір шкіри. Чимало жінок, які знайомі з проблемою целюліту, знають, що уражені ділянки набувають жовтуватого кольору. Так от, сеанс вакуумного масажу нормалізує кровообіг. Шкіра набуває природного кольору зі здоровим рожевим відтінком;
  • Підтягується силует. Навіть при відсутності зайвих кілограмів шкіра на животі, внутрішній поверхні рук та ніг може виглядати обвислою. Вакуумний масаж усуває цей недолік. Він активізує синтез еластину та колагену. Шкіра починає сама підтягуватися, від цього силует легшає.

Струнка без дієт та спорту? Про можливості апаратної корекції тіла-_2



Струнка без дієт та спорту? Про можливості апаратної корекції тіла-_2

Кому підійде апаратна корекція фігури?


Виходить, що не такий то вже й міф схуднення без дієт та фітнесу. Косметологи Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик радять поцікавитися апаратною корекцією фігури:


  • Бізнес-леді. Якщо день розпланований до деталей і банально немає сил на тренування, то прийдіть і відпочиньте під час процедури;
  • Жінкам після пологів. Очікування малюка залишає слід не лише в душі жінки, але й на її тілі. Зайві кілограми, втрата тонусу шкіри, розтяжки та целюліт зникають за кілька сеансів. Чотири проблеми — одне рішення;
  • Клієнтам із гіпертонією та хворобою суглобів. Для них заняття спортом — протипоказані. А от апаратну корекцію фігури запросто можна провести.



Завдяки сучасній косметології стати стрункою й красивою можна легко та швидко. Головне - записатися на прийом до Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик у Львові.