+38 (068) 69 65 060
Меню
Топ 7 переваг лазерної епіляції

Топ 7 переваг лазерної епіляції

22 січня 2019
ПОДІЛИТИСЬ
Індустрія краси та здоров'я пропонує багато способів позбутися від небажаного волосся. Топовою стала лазерна епіляція. Від голлівудських дів до домогосподарок — тисячі жінок оцінили переваги способу. Українки тільки починають відкривати плюси лазерної епіляції, з якими ми вас радо познайомимо:

Безболісно.

Спалах лазеру нагріває волосяну цибулину, руйнуючи її. Клієнт під час процедури відчуває тепло та легке поколювання. Для мінімізації дискомфортних відчуттів на чутливі ділянки наносять анестетик, потужність спалахів підбирають індивідуально для кожного відвідувача. Видалення волосся лазером у зоні бікіні, пахв, на обличчі не супроводжується відчуттям болю.

Універсально.

Лазерна епіляція підходить для волосся будь-якої товщини та кольору на всіх зонах. Сучасні апарати дозволяють навіть блондинкам позбутися небажаної рослинності на тілі та обличчі назавжди.

Безпечно.

Лазер проникає на 2-5 мм в глибину шкіри. Він не захоплює нерви, кровоносні чи лімфатичні судини, м'язи і внутрішні органи. Спалах нагріває виключно волосяну цибулину, а не сусідні ділянки шкіри.

Результативно.

Лазерна епіляція руйнує фолікулу назавжди. Після сеансу волосина випадає і не відростає далі. Але на шкірі крім активних фолікулів на різних фазах росту є сплячі. Тому потрібний курс лазерних процедур, а не разовий сеанс. Так в певній зоні руйнуються всі фолікули.
 

Відсутність гнійників, вростаючого волосся.

Лазерний промінь не змінює напрям чи товщину волосини, як буває при шугарінгу чи голінні. Спалах руйнує фолікулу, стрижень випадає, а не сповільнює ріст. Після лазерної епіляції не буває гнійників, вростаючих волосків, адже промінь володіє додатковим антисептичним ефектом.

Ефектно.

Відразу після гоління, шугарінгу чи видалення воском на шкірі є гіперемія (почервоніння), подразнення, порізи чи навіть синці. Потрібно 2-3 дні, щоб все загоїлось та поверхня знову стала гладенькою і красивою. Але за цей час волосся після гоління вже почне відростати та доведеться все повторювати знову. При лазерній епіляції поверхня злегка червона перші 5 хвилин. На цю ділянку майстер наносить заспокоюючу пінку і за 2-3 хвилини шкіра нормального кольору.

Видалення гіперпігментації.

Часто при регулярному голінні шкіра у чутливих ділянках (пахви, зона бікіні) починає темніти, на місці постійного подразнення гнійники залишають плями синього, коричневого чи бордового відтінку. Шкіра наче без волосся, але не красива, плямиста (як леопардова). Короткотермінові спалахи лазера руйнують не тільки фолікули, а й надлишковий меланін. Через 3 сеанси відновлюється нормальний колір шкіри, пропадають сліди постакне, запалень, висвітлюються шрами.

Якщо ви бажаєте отримати гладеньку шкіру без небажаного волосся, то майстри Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик допоможуть у цьому. Сучасні лазери, затишні кабінети, тактовний та професійний персонал — запорука відмінного результату після процедури. Тим більше курс лазерної епіляції — процес тривалий, то ж ідеально буде розпочати його взимку та ранньою весною.