+38 (068) 69 65 060
Меню
Ультразвукова терапія

Ультразвукова терапія

3 грудня 2018
ПОДІЛИТИСЬ

На сьогодні жоден косметологічний кабінет не зможе надати ряд послуг для краси та здоров’я якщо не використовує у роботі ультразвукове обладнання.


Власне у косметології ультразвук використовується вже понад тридцять років і за цей час з’явилось безліч методик, що дозволяють вирішити цілий спектр косметологічних проблем:


УЗ-пілінг;

Фонофорез;

УЗ-ліпосакція;

Кавітація;

УЗ-епіляція та ін.

 


Властивості ультразвуку вражають. УЗ-вплив здатен омолоджувати шкіру, очистити її, позбутись набряків та пастозності, активувати кровообіг, а також ефективний у період реабілітації після пластичної хірургії.


УЗ-терапія у косметології застосовується для омолодження, оздоровлення, ліфтингу шкіри та усунення ожиріння.


 


Чим унікальний ультразвук?

Його дія на шкіру полягає у тому, що верхні шари епідермісу не стискаються і не розтягуються, тобто шкіра ніяк не деформується механічно. УЗ-хвилі проникають у глибокі шари дерми, здійснюючи мікромасаж на клітинному рівні.


Як результат: стимуляція вироблення еластину та колагену, внаслідок чого зміцнюються сполучнотканинні елементи шкіри і збільшується еластичність останньої. Покращується крово- та лімфообіг, активуються окисно-відновні реакції, покращуються процеси живлення тканин.


 


Апарати для ультразвукової терапії використовують з частотою хвиль від 700 до 3500 кГц.


Контактне середовище для ультразвукової терапії: гель на водяній основі, емульсії, водні або масляні розчини, що попередньо наносять на шкіру в ділянці майбутньої маніпуляції.




Протипоказання:


онкологічні захворювання

гострі інфекційні процеси та інтоксикації

захворювання крові

ІХС

тромбофлебіти

знижений артеріальний тиск або навпаки – гіпертонічна хвороба,

органічні захворювання ЦНС,

неврологічні, психічні та ендокринні розлади,

вагітність, лактація.



Завдяки фізіотерапії ультразвуком у косметології, жінки та чоловіки мають можливість без особливих витрат часу та фінансів слідкувати за своєю зовнішністю, отримувати задоволення від процедури, забути про синці, почервоніння та реабілітаційний період і довго залишатись красивими, молодими, здоровими та стрункими.