+38 (068) 69 65 060
Меню
Вакуумно-роликовий масаж у Львові

Вакуумно-роликовий масаж у Львові

28 липня 2019
ПОДІЛИТИСЬ


Правильне харчування та виснажливі тренування не дають результату? Спробували всі види масажів, але жоден не позбавив Вас від проявів целюліту та не прибрав зайві жирові відкладення?


На щастя, для сучасної апаратної косметології це вже не проблема. Апаратна корекція фігури з ICOONE дає змогу швидко, безболісно скинути зайві кілограми. Звісно, максимальний результат буде помітний, якщо поєднати процедуру з правильним харчуванням. Але відтепер совість не буде гризти через зайву цукерку, невеликий шматочок торта чи пізню вечерю.


Що таке вакуумно-роликовий масаж лазером?


Лазерний вакуумно-роликовий масаж (апаратна корекція фігури ICOONE) - інноваційний спосіб у боротьбі з целюлітом та жировими відкладеннями. 


Апарат чинить комплексну дію: спеціаліст скеровує на певну ділянку тіла дві маніпули, які чинять поперемінний вакуумний тиск. На шкіру клієнта впливає діодний лазер та інфрачервоне випромінювання: перший, досягаючи глибоких шарів дерми, розщеплює жирові клітини (адипоцити). А інфрачервоне випромінювання дає змогу запустити природний процес відновлення колагену та еластину, активізувати лімфодренаж. Продумана будова апарата дає змогу спеціалістові працювати на будь-якій ділянці тіла, навіть у тих зонах, де жир важко розщеплюється (сідниці, живіт).


Перевага цієї процедури в тому, що Ви не будете виглядати виснаженою та втомленою, як це буває під час жорстких дієт. Додаткова альвеолярна стимуляція сприяє нормалізації обмінних процесів, покращує кровопостачання, сприяє насиченню тканин киснем.


Вакуумно-роликовий масаж у Львові-_1Вакуумно-роликовий масаж у Львові-_2


Коли не можна ходити на лазерний вакуумно-роликовий масаж?


Оскільки це апаратна методика, яка передбачає періодичний вплив на тіло пацієнта з певною силою, існує низка протипоказань:


  • захворювання серцево-судинної системи (але процедура доступна на 1-2 стадії варикозного розширення вен);
  • онкологічні захворювання;
  • гіпертонічний криз;
  • тривалі запальні процеси на ділянці, яка підлягає обробленню;
  • болісна менструація;
  • період загострення хронічних захворювань.


Отже, якщо Вам набридло відмовляти собі в смаколиках, виснажливо потіти в тренажерному залі після робочого дня, приходьте на консультацію до наших спеціалістів та отримайте всю необхідну інформацію стосовно процедури вакуумно-роликового масажу лазером у Львові!