+38 (068) 69 65 060
Меню
Здорова шкіра - результат щоденного догляду

Здорова шкіра - результат щоденного догляду

28 березня 2019
ПОДІЛИТИСЬ



Чого хоче будь-яка жінка? Зберегти молодість якнайдовше та підкреслити природну красу. У цьому їй допомагають сучасні косметологічні послуги Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик у Львові. Але результат між процедурами необхідно підтримувати якісним домашнім доглядом. Саме цього навчають на індивідуальних консультаціях косметологи студії.



Чому необхідно доглядати за шкірою вдома

Щодня жінки наносять на обличчя косметичні засоби. Плюс додатково на ньому осідає пил, часточки смогу з повітря. Також шкіра сама постійно виробляє піт для зволоження й охолодження та секрет сальних залоз для пом’якшення й еластичності. І от уявіть, що на Вашому обличчі повітропроникна плівка з пилу, бруду, поту та шкірного сала, приправлена тональним кремом, пудрою та помадою. Як за таких умов буде відбуватися якісний газообмін між шкірою та навколишнім середовищем? Додатково постійно наша шкіра оновлюється. У глибині дерми активно діляться та ростуть нові клітини. На поверхні в епідермісі скупчуються ороговілі мертві клітини, які також необхідно регулярно видаляти. Саме тому мінімум 2 рази на добу потрібно проводити повну процедуру очищення та зволоження шкіри вдома.



Як правильно підібрати засоби для щоденного догляду за обличчям?

Самостійно розібратися в асортименті косметичних магазинів складно. Саме тому радимо спочатку пройти консультацію у косметолога та дерматологічну діагностику. А вже потім за її результатами фахівці Студії краси та здоров’я підберуть ідеальні засоби з метою догляду чи лікування шкіри.


Креми, гелі для умивання, тоніки та інші продукти вибирають в залежності від:


  1. Типу шкіри. Товщина дерми, співвідношення сполучної, м'язової та жирової тканин, кількість та активність сальних залоз — ці параметри необхідно врахувати в першу чергу при підборі засобів для догляду. Косметолог визначить Ваш тип шкіри візуально та за допомогою дерматологічного обстеження.
  2. Віку. Якщо підліткам необхідно боротися із висипаннями, гнійниками, підвищеною активністю сальних залоз, то клієнтці категорії 50 плюс потрібний догляд з елементами ліфтингу та омолодження. Кожна вікова група має свої вікові особливості. Косметологи та дерматологи знають їх та допомагають попередити чи усунути існуючі проблеми.
  3. Пори року. Взимку шкіра більш тонка, пересушена морозами та сухим повітрям приміщень, зневоднена. Тому найчастіше страждає від підвищеної чутливості та подразнень. Влітку навпаки, активізуються сальні залози, виробляється більше поту плюс зростає активність сонячних променів. Тому косметологи при виборі продуктів для щоденного догляду за шкірою обличчя роблять акцент на засобах із УФ-фільтрами, матуючих гелях та пінках для вмивання, легких зволожувальних кремах.
  4. Дерматологічних проблем. Щоденний догляд може складатися із лікувальних препаратів у випадках демодекозу, акне, куперозу, атипового дерматиту та інших дерматологічних проблем. І правильно підібрати такі терапевтичні серії можуть косметологи  Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик.


Висновок один: не експериментуйте із власною шкірою та не тестуйте всі креми із полиць магазину. Записуйтесь на консультації до косметологів, цікавтесь домашнім доглядом у професіоналів.