+38 (068) 69 65 060
Меню
Як позбутись синців під очима?

Як позбутись синців під очима?

19 липня 2019
ПОДІЛИТИСЬ


Перш ніж приступити до лікування синців під очима, варто з’ясувати причини їх появи. З цим допоможе впоратись лікар-косметолог. Ще один важливий момент: темні кола під очима - це судини, які просвічуються через тонку шкіру. Дерма навколо очей дуже тонка та чутлива, а тому більше піддається негативним впливами навколишнього середовища. До того ж у цій зоні майже немає підшкірно-жирової клітковини, еластичних та колагенових волокон та сальних залоз. Відтак виникає сухість та дряблість шкіри, виразнішими стають темні судини.


Причини появи синців під очима

Усі причини, пов’язані з виникненням синців, можна умовно розділити на дві великі групи - медичні та косметологічні. Розглянемо їх детальніше. До медичних причин відносять:


    • Анемію. Це захворювання пов’язане з вродженим низьким вмістом гемоглобіну в крові.
    • Головний біль, який виникає через порушення в роботі серцево-судинної системи.
    • Харчові, хімічні та алкогольні отруєння.
    • Кишкові інфекції.
    • Наслідок перенесених вірусних чи інфекційних захворювань.
    • Гостра ниркова недостатність. Ця проблема пов’язана з низьким рівнем виведення води з організму, що впливає на циркуляцію крові та лімфи.
    • Порушення в роботі печінці. Сигналом про це може слугувати синювато-жовтий відтінок синців.
    • Недостатню кількість вітаміну С в організмі.
    • Нерегулярний та поганий сон, тривалі перевантаження на роботі.
    • Хронічну втому та депресію.


    Якщо ж Ви вже зверталися до фахівців та з’ясували, що всі внутрішні органи працюють в нормальному режимі, можна переходити до косметологічних проблем. Сюди відносимо:


    • Вроджені особливості організму, коли капіляри розташовані занадто близько.
    • Наслідок шкідливих звичок (куріння, вживання міцних спиртних напоїв, прийом наркотичних речовин).
    • Результат інтоксикації організму (особливо страждають любителі фаст-фуду).
    • Неправильний догляд за шкірою навколо очей (відсутність захисту від ультрафіолетового випромінювання, косметика з мас-маркету, неправильно підібрані креми відповідно до типу шкіри).


    Обидві групи причин потребують лікування. Але в першому випадку слід звертатись до спеціалізованих фахівців, які займаються лікуванням окремих систем в організмі, а в іншому - до косметолога, який з’ясує причини та підбере лікування.


    Лікування темних кіл під очима


    На щастя, сучасна косметологія здатна подолати цю проблему. Зазвичай фахівці рекомендують використовувати комплексний підхід, який полягає в об’єднанні декількох методик. Під час такого лікування спеціаліст одночасно впливає на кількість міжклітинної рідини та її стан.


    Якщо ж, до прикладу, причина в нестачі вітаміну С, то його можна вводити за допомогою ін’єкцій. 


    У нашій студії ми пропонуємо два варіанти розв’язання цієї проблеми - мезотерапію та доглядові процедури.


    • Мезотерапію проводимо за допомогою препарату “Mesoeye”. Він чинить комплексну дію: впливає на венозну та лімфатичну системи, зволожує шкіру та підсилює вироблення колагену та еластину. До його складу увійшов Hexapeptide 17 (активує лімфодренаж, підвищує кількість активних судин артеріальної системи, відновлює швидкість та силу кровопостачання, знижує вираженість генетичного розширення судин та зменшує їх проникність). Сам препарат безбарвний та передбачає поверхневе введення по всій переорбітальній зоні (на 1-2 мм під шкіру). Варто зазначити, що це не ліполітик (препарат не розщеплює жирові відкладення). “Mesoeye” належить до групи лімфотоніків, які допомогають клітинам не накопичувати зайву вологу. До того ж препарат можна застосовувати в будь-якому віці. Після процедури можна проводити ботулінотерапію задля корекції мімічних зморщок. Перед процедурою мезотерапії переорбітальної зони проводять глибокий демакіяж (очищають обличчя за допомогою антисептика та пілінгової маски на основі глюконової кислоти). Виробник рекомендує проводити 3-6 сеансів з інтервалом у 7-10 днів.


    • Доглядові процедури передбачають використання лінійки професійної доглядової косметики. Для лікування синців під очима чудово підійде крем “Eye Correct” від іспанського бренду “Casmara”. Гель зменшує набряки, покращує зовнішній вигляд шкіри, прибирає “гусячі лапки”. До складу увійшли три активні компоненти: Bashyal - гіалуронова кислота, яка зволожує тонку та ніжну шкіру навколо очей та підвищує еластичність та пружність. Eyeliss - пептид, який відповідає за дренаж рідини в переорбітальній зоні. Argireline - він знижує рівень деформації шкіри навколо очей, коли ми моргаємо, що виключає можливість появи “гусячих лапок”.


    Отже, якщо Ви зіткнулись із проблемою темних кіл під очима, записуйтесь на консультацію до наших спеціалістів, які підберуть необхідний домашній догляд та відповідні процедури!