+38 (068) 69 65 060
Меню
Як робити пілінг влітку?

Як робити пілінг влітку?

23 серпня 2019
ПОДІЛИТИСЬ

Як робити пілінг влітку?

Пілінг незмінно залишається основним методом боротьби зі зроговілими клітинами шкіри, пігментними плямами та мімічними зморшками. Він дає змогу вирівняти колір та рельєф шкіри, очистити пори та прибрати сальні пробки, усунути комедони. Тим не менше, неправильне проведення цієї процедури влітку може спричинити почервоніння, подразнення та лущення шкіри. Тому слід враховувати кілька нюансів, якщо пілінг проводять у теплу пору.

1. Відповідний засіб

Пілінг стимулює вироблення колагену, і тому шкіра має свіжий та відновлений вигляд. Але для косметолога важливо підібрати індивідуальний засіб, який підійде пацієнту та який можна використовувати влітку.


До прикладу, якщо жінка хоче отримати анти-ейдж ефект, підійдуть препарати на основі гліколевої чи молочної кислоти (омолоджувальні кислоти). Вони здатні прибрати перші зморшки та висвітлити пігментні плями. Якщо пілінг проводять на проблемній шкірі, схильній до висипань та акне, то застосовують засоби на основі саліцилової кислоти. Вона заспокоює шкіру та зменшує почервоніння.


PRX-T33 - чудовий варіант для літнього пілінгу, який підійде для будь-якого типу шкіри. Він допомагає пом’якшити шкіру, підтягнути овал обличчя, підвищити пружність шкіри та прибрати чорні цятки. За 15-20 хвилин пацієнт отримує миттєвий ефект, пілінг PRX-T33 вважають процедурою “на вихід”. 


До складу препарату увійшли:


  • Перекис водню (у низьких концентраціях), який відповідає за зменшення агресивності кислоти та попереднє зволоження шкіри;
  • ТСА (трихлороцтова кислота) 33% - основний компонент, який шляхом контрольованого пошкодження шкіри запускає вироблення колагену та еластину;
  • Коєва кислота 5% завершує процедуру, заспокоює та пом’якшує шкіру, висвітлює пігментні плями та прибирає запалення. 

2. Робіть пілінг ввечері

Пілінг у Львові - це чудове доповнення до щоденного домашнього догляду за шкірою. Але влітку сонце дуже активне, тому проводити його краще після 18:00. Після процедури шкіра стає чутливою, і сонячне проміння може спричиняти додаткове подразнення. А якщо провести пілінг після обіду, то за ніч шкіра встигне заспокоїтись та відновитись. 


Також влітку рекомендують скоротити активну фазу процедури (тривалість впливу препарату слід зменшити на 5-10 хвилин). А з приходом осені можна буде повернутись до звичного режиму.

3. Використовуйте сонцезахисні креми та антиоксидантні сироватки

Відразу після пілінгу можна нанести антиоксидантну сироватку. Наша шкіра постійно перебуває під впливом вільних радикалів (нестабільних молекул, які руйнують звичний порядок у клітинах), більшу частину яких отримує саме від ультрафіолетового випромінювання. І якщо сонцезахисні креми блокують проникнення сонячних променів у нашу шкіру, то антиоксидантна сироватка має ще й здатність зв’язувати вільні радикали (тоді вони не чинять негативного впливу) та зупиняти окислювальні процеси в організмі. А після пілінгу дерма готова краще сприймати будь-які корисні елементи. 


Також фахівці радять упродовж 3-4-х днів після процедури наносити сонцезахисний крем із мінімальною позначкою SPF 30, навіть якщо на вулиці хмарно або падає дощ.



Отже, для забезпечення максимального ефекту від літнього пілінгу слід подбати про постпроцедурний період: використовуйте сонцезахисні креми та антиоксидантні сироватки, обмежуйте перебування на відкритому сонці та вживайте достатню кількість води. 



А якщо не знаєте, яку процедуру обрати, обов’язково пройдіть безкоштовну консультацію косметолога у Львові