+38 (068) 69 65 060
Меню
Що треба знати, коли наважився на філери?

Що треба знати, коли наважився на філери?

26 серпня 2019
ПОДІЛИТИСЬ


Минув той час, коли слово “філери” можна було почути лише на закритих вечірках, а дозволити собі процедуру збільшення губ могли тільки заможні жінки. Зараз відкрито говорять про естетичну косметологію, а в соціальних мережах можна знайти сотні фотографій “до” та “після”. Але попри таку розповсюдженість, до підбору спеціаліста та препарату слід підходити серйозно.

1. Довіряйте лише фахівцям

Якщо подруга порадила спеціаліста з ін’єкційних методик, це ще не означає, що він підійде Вам. Проведіть власне розслідування: перегляньте профіль лікаря в соціальних мережах, подивіться на його роботи, і обов’язково з’ясуйте, чи є в спеціаліста медична освіта. Якщо у профілі фахівець зазначає, що проводить ін’єкції, але ще й практикує пластичну хірургію, то, швидше за все, не так часто він вводить філери. 

2. Вигідні “пропозиції”

Жоден професіонал не буде закликати клієнтів за допомогою сумнівних акцій. Але ми не говоримо про ті випадки, коли спеціаліст набирає моделей задля відпрацювання техніки чи демонстрації її студентам-косметологам. А якщо Ви побачите таке оголошення в соціальній мережі: “Привіт! Мене звати Юлія, і я можу допомогти Вам збільшити губи вдома”, відразу блокуйте цього користувача. Жоден спеціаліст, який себе поважає, не робитиме ін’єкції в домашніх умовах.

3. Звертайте увагу на фото “до” та “після”

97% фахівців із ін’єкційної косметології постять фотографії “до” та “після”. Але якщо Ви плануєте обирати спеціаліста за ними, то звертайте увагу на все обличчя. Часто такі фото демонструють лише ту частину, де проводилась маніпуляція, і Ви не можете оцінити цілісну картинку. Так, Ви не знаєте, чи гармонійно вписуються губи в загальний візуальний образ пацієнтки. 


Звичайно, існує політика приватності й не кожен клієнт хоче розповсюджувати інформацію про проведення таких процедур. Тому якщо Вас зацікавила якась робота, попросіть фахівця надіслати фото всього обличчя у приватні повідомлення.

4. Консультація окремо від процедури

Якщо лікар наполягає на безкоштовній консультації перед процедурою, і готовий відразу ж приступити до роботи - це не дуже хороший знак. Пацієнт має право з’ясувати всі питання, які його хвилюють, обдумати отриману інформацію, а тоді прийняти рішення. Спершу поговоріть із фахівцем, переконайтесь, що інформація на сайті чи отримана по телефону відповідає дійсності, а тоді погоджуйтесь на введення філерів. 

5. Давайте без стресу

Дослідження лондонського експерта з естетичної косметології доктора Німа стверджує, що 72% пацієнтів прагнуть збільшити губи після розлучення або після іншого серйозного потрясіння. Лікар у такому випадку має відмовити в процедурі. Адже прибрати філер можна, але проводити ін’єкційні маніпуляції при нестабільному психоемоційному стані не варто.

6. Слухайте лікаря

Часто пацієнти приходять із готовою картинкою з модного глянцевого журналу й просять повторити зображене. Будьте готові, що лікар запропонує внести корективи й навіть може змінити місце ін’єкцій (не завжди для результату, який Ви хочете отримати, слід вколювати філери у вказану Вами ділянку). До прикладу, власниці втомлених, глибоко посаджених очей вважають, що для розв’язання їхньої проблеми слід відкоригувати носослізну борозду. Але таку проблему краще вирішує введення філерів у верхню повіку.

7. Звертайте увагу на виробника

Хороші клініки завжди купують сертифіковані та перевірені препарати. З’ясуйте, який препарат Вам будуть вводити ще на консультації. Після цього прийдіть додому та пошукайте інформацію в Інтернеті. Якщо даних мало, швидше за все, це підроблений філер. 

8. Не проводьте процедуру напередодні важливої події

Хоча припухлість та набряк зникає за кілька днів, не проводьте збільшення губ напередодні весілля чи дня народження. Кожен організм індивідуальний, і набряк може сходити по-різному.



Пам’ятайте, що збільшення губ має допомогти збалансувати та покращити візуальний вигляд обличчя. Якщо не знаєте, яку форму губ обрати, читайте статтю в нашому блозі. А коли визначитесь - записуйтесь на процедуру збільшення губ у Студії краси та здоров’я Тетяни Луцик.